About

Different dosen’t mean broken!

Inseamna , „Do want you can’t do!” .

Tot timpul am auzit ca nu sunt suficient de buna, ca nu pot sa ma conformez unor cerinte simple, ca nu o sa ajung nicaieri in stilul asta, ca sunt un „copil-problema”, ca trebuie sa urmez tiparul clasic daca vreau sa ajung undeva si sa fac ceva in viata asta!

NU, nu trebuie sa fac nimic din ce cred altii ca este bine. Pot sa ma conformez oricarei cerinte, dar nu vreau sa o fac, nu vreau sa fiu intr-o turma in care nu ma regasesc doar pentru ca asa TREBUIE si DA, nu o sa ajung nicaieri in stilul in care vor altii. O sa ajung unde vreau in stilul in care stiu eu ca pot ajunge si in modul in care eu simt ca o pot face. De unde stiu altii unde vreau eu sa ajung?

Din cauza asta mi s-a pus eticheta de „copil-problema”. Am ascultat ce sufletul avea de zis, nu am ascultat ce altii imi spuneau ca trebuie facut, de parca sufletul este ceva interzis, periculos pentru cei ce descopera ca il au. Nu este acceptat sa iti asculti sufletul! Sa iti creezi propria varianta de cum trebuie traita viata.

Din cauza asta m-au numit Oaia Neagra! In familie, la scoala, in societate. Atunci cand faci ceva diferit de majoritate, inseamna ca tu esti „cel stricat”.

Am ales sa traiesc viata cu sufletul,sa am grija de el si sa il hranesc. Am ales sa gandesc altfel decat mi se cere, am ales sa fac doar ce iubesc si sa o fac bine!

Am ales sa fiu Blacksheep and I fucking love it, tu ce alegi?

Different means awesome!

Reclame